• Nové

Feyre - náušnice

990,00 Kč
S DPH

Dlouhé, ale velice lehké náušnice z kroužků a akrylových špiček. Náušnice jsou velice pohodlné na nošení, neškrábou ani nepíchají. 

Zvolte si barvu:
Počet

Feyre je odvážná a silná žena, která vyniká v lukostřelbě. Spletité cestičky osudu ji zavály jednou tam a podruhé zase jinam.... Tento příběh ženy jsem ztvárnila do náušnic, které nesou její jméno. 

I když jste možná knihu Dvůr trnů a růží nečetla, věřím, že vás zaujme neobvyklý tvar náušnic, které mají pěkné ženské tvary. Osudové cesty znázorňují dvě barvy, které se rozdělují a zase sbíhají. Akrylový hrot na konci náušnic symbolizuje lukostřelbu, ale také trny růží.

Náušnice jsou velice pohodlné na nošení a vy je určitě po prvním vyzkoušení, nebudete chtít sundat.

Jsou vyrobeny z eloxovaných hliníkových kroužků dvou barev. Díky tomu jsou tak úžasně lehké, že o nich ani nebudete vědět. 

Zavěšeny jsou na zavíracích háčcích z vysoce kvalitní chirurgické oceli, proto se nemusíte bát, že by vás z nich bolely uši. 

Hliník i chirurgická ocel zapůjčuje šperkům barevnou stálost a odolnost proti povětrnostním vlivům. Nezreziví ani jinak nezmění svou barvu, ani když se s nimi budete sprchovat či si je necháte na uších při návštěvě bazénu či koupání v moři.

Rozměry:
Délka včetně háčku je 9,5 cm.

Maximální šířka náušnice je 1,3 cm.

NA
1 ks
Nový produkt